Коралловый клуб / Coral Club Официальный сайт arrow_drop_down
location_on Ваше місцезнаходження Україна ?
Виберіть необхідну країну і мову для вашої зручності , а також щоб ми змогли відобразити для вас правильну ціну
Поточна країна

Політика конфіденційності

1. Загальні положення

2. Отримання персональних даних

3. Використання персональних даних

4. Передача персональних даних

5. Захист персональних даних

6. Зміна персональних даних

7. Додаткові відомості

8. Є питання? Напишіть нам!

1. Загальні положення

Шановні члени клубу Coral Club , будь ласка, уважно вивчіть даний розділ з метою найбільш повного ознайомлення з діючими у компанії Правилами конфіденційності та захисту інформації, яка надається вами.

Компанія гарантує захист персональних даних, які надаються вами в процесі реєстрації. Особові дані можуть використовуватися лише в рамках чинного законодавства та діючих правил компанії.

Уся отримана інформація використовується згідно із ЗУ «Про захист персональних даних» для оптимізації нашого сервісу, забезпечення зручності у користуванні сайтом і послугами компанії, сповіщення клієнтів за допомогою електронної пошти або інших контактних даних.

2. Получение персональных данных

Для отримання ідентифікаційного номера (CCI ID) і статусу члена клубу, оформлення замовлення вам необхідно буде заповнити спеціальні Форми та вказати свої персональні дані:

- ПІБ;
- країну проживання;
- поштову адресу;
- контактні телефони;
- адресу дійсної електронної пошти;
- інші відомості.

Якщо ви відмовляєтесь повідомити ті чи інші відомості, які є обов’язковими, то реєстрація як члена клубу, а також оформлення замовлення можуть стати неможливими.

Крім того, ведеться збір додаткової ідентифікаційної інформації про всіх користувачів нашого сайту (IP-адреса, версія браузера, тип операційної системи, відвідані сторінки тощо). Ці дані дозволять нам покращити якість відображення інформації на сайті, а також його функціональність, забезпечити зручність для користувача та ефективне адміністрування.

Заповнення зазначеної форми є висловленням згоди за ЗУ «Про захист персональних даних» і погодженням з усіма пунктами даної Політики та правилами компанії.

Заповнюючи дану форму, ви надаєте свою згоду на збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, поширення (у тому числі передачу), знеособлення, блокування, знищення, а також будь-які інші дії, пов’язані з обробкою таких персональних даних: прізвище, ім’я, по батькові; дата народження; адреса реєстрації; серія та номер документа, який посвідчує особу або його замінює; номер телефону; інші відомості.

3. Використання персональних даних

Отримані відомості використовуються для:

- аналізу статистики відвідуваності сайту та вподобань покупців;
- покращення якості наших послуг та обслуговування покупців;
- оформлення і виконання замовлень;
- контролю за платежами та відправленням замовлень;
- вирішення спірних ситуацій та ін.

Перелік вищезгаданих дій не є вичерпним і може здійснюватися за вимогою та в рамках чинного законодавства України.

4. Передача персональних даних

У разі необхідності для успішного здійснення бізнесу компанії або виконання своїх зобов’язань перед вами, ми можемо надати будь-які або всі ваші персональні дані третім особам.

Компанія має право передавати ваші персональні дані особам, які перебувають у структурі компанії, членам клубу, вашій вище- та нижчестоячій̆ лінії, спонсорам.

5. Захист персональних даних

Уся інформація, особиста або фінансова, яку ми отримуємо від клієнтів і яка передбачає обмежений доступ, передається у зашифрованому вигляді з використанням спеціальних протоколів, наприклад, протоколу SSL.

З нашого боку гарантується повне збереження отриманої від клієнтів інформації.

Ми не несемо відповідальності за шкоду, яку може завдати сам користувач в результаті порушення правил використання даного сайту або розміщення персональної інформації на сторонніх ресурсах.

Уся отримана інформація зберігається у незмінному вигляді і використовується виключно за призначенням.

6. Зміна персональних даних

Якщо клієнт виявляє якусь помилку у своїй контактній інформації (телефон, e-mail), розміщеній на сайті, то він може її змінити самостійно в «Особистому кабінеті» або звернутись до менеджерів сайту.

7. Додаткові відомості

1. «Cookies» — невеликий текстовий файл, який зберігається на комп’ютері користувача для звітних цілей. Цей файл використовується при вашому звертанні до даного сайту з метою ідентифікації клієнта та забезпечення більш зручного його використання.

2. Потрібно пам’ятати про те, що при «обмежених» налаштуваннях вашого браузера, які блокують текстові повідомлення, ви не зможете повноцінно працювати із сайтом.

3. Сайти компанії можуть містити на сторінках посилання на сторонні сайти, які створені і управляються третіми особами. Компанія не несе відповідальності за надання та використання інформації третіми особами.

Компанія також не несе відповідальності за зміст, дії та політику безпеки (конфіденційності) даних сайтів, так само як і за збиток, який вони можуть завдати. Перш ніж розкривати якусь персональну інформацію власникам сторонніх ресурсів, переконайтесь в їх безпеці.

4. Основні положення стосовно функціонування норм безпеки (конфіденційності) набули чинності 1 квітня 2010 року.

Компанія залишає за собою право внесення змін до діючих на даний момент Правил безпеки (конфіденційності) без додаткового інформування користувачів сайту.

Рекомендуємо всім користувачам сайту періодично проглядати даний розділ, щоб бути у курсі останніх змін стосовно Правил безпеки (конфіденційності).

5. Якщо ви не використовуєте даний сайт, можете розраховувати на збереження особистої інформації. Винятком є випадки дотримання законодавчих норм.

6. Текстова та графічна інформація, розміщена на сайті, може використовуватись третіми особами в рамках діючих правил компанії.

8. Є питання, пропозиції?

Якщо у вас є питання або пропозиції щодо Політики конфіденційності, повідомте нам про це за допомогою Форми зворотного зв’язку на сайті.



asd